Ücretsiz 100 gb depolama Onedrive

Bulut depolama özellikle önemli dosyalarımıza her yerden ulaşabilmemiz açısından çok kullanışlı bir teknolojidir. Özellikle son yıllarda birçok firmanın bulut depolama hizmeti vermesi ile bir çok insan bu hizmetten yararlanmaya başlamıştır.

Google Drive, One Drive, Dropbox, Yandex Disc, Box vs. gibi birçok bulut depolama hizmeti bulunmaktadır.Bu firmaların vermiş olduğu hizmet standart olarak 2 gb ile 15 gb arasında ücretsiz olarak başlamaktadır. Daha fazla depolama kapasitesi alabilmek için ekstra ücret ödeyerek bize ayrılmış olan alan miktarını arttırabiliyoruz.

Biz burada Microsof’un sağlamış olduğu Onedrive hizmetinin yapmış olduğu bir kampanya ile standart verilen 15 gb’ta ek olarak 100 gb verilen kampanyadan toplamda 115gb depolama alanına nasıl sahip olacağınızı anlatacağız.

Her ne kadar birçok alternatifine göre daha yavaş kalsa da onedrive ücretsiz vermiş olduğu 115 gb ile şuan muhteşem bir kampanya yapıyor. Ne olur ne olmaz siz 2 yıllık kullanım süresi boyunca 115 gb alanı elinizin altında bulundurun.

İlk adım olarak Microsoft tarafından sağlanan bir e-posta hizmetiniz bulunmalıdır. Windowslive, hotmail, outlook uzantılı bir mail adresiniz olmalı. Eğer bunlardan birine sahip değilseniz buraya tıklayarak Microsoft Outlook ) windows mail adresi almalısınız. Ekranda yazan ” Şimdi Kaydolun” kısmından istenilen bilgileri doldurarak windows mail adresimizi oluşturuyoruz.

Bu adımın ardından şimdi ücretsiz 100 gb kampanyasından nasıl yararlanacağınızı anlatacağız.

Bu kampanya şuan için ABD kullanıcıları için geçerli olduğundan öncelikle Mozilla yada Chrome tarayıcınıza Zenmate eklentisi kurmalısınız. Chrome tarayıcınızdan ekranın sağ üstköşesindeki sekmeden AYARLAR / UZANTILAR / DAHA FAZLA UZANTI EDİNİN kısmında ZENMATE aratıp Chrome tarayıcınıza Zenmate eklentisini kuruyorsunuz. Firefox tarayıcısında da benzer şekilde kurulum yapabilirsiniz.

Şimdi her şey hazır olduğuna göre sırayla anlatmaya başlayabiliriz.

  1. Birinci adım olarak Zenmate eklentisini aktifleştirip sağ üst köşede çıkan bağlantı kısmında bağlanılan ülke olarak AMERİKA’yı seçiyoruz.
  2. İkinci adım olarak buraya tıklayarak ilgili adrese gidin. Açılan sayfada çıkan seçeneklerden ABD – İNGİLİZCE seçeneğini seçin.
  3. Şimdi https://www.bing.com/rewards/unsupportedmarket adresini tıklayarak açılan sayfada microsoft windows dan almış olduğunuz yada kullanmakta olduğunuz mail adresi ile oturum açın.
  4. Son adım olarak “join the program” yazan seçeneği seçerek , “try it now” butonuna basınız. Burayı tıkladıktan sonra açılan seçeneklerde ilk başta bahsedilen “add 100 gb to onedrive for 2 years” seçeneğini tıklayın. Bu işlemin ardından direk onedrive sayfasına yönlendirileceksiniz ve artık ücretsiz  onaylanınca aşağıdaki hediyelerden tek dişe dokunur  gb kapasiteli depolama alanını 2 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.Daha önceden standart olarak verilen 15 gb de dahil edildiğinde toplamda 115 gb depolama alanınız olmaktadır.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE