Yepyeni bir marka : Kazam Tornado 455L

Author: | Posted in Ana Sayfa, Ürünler No comments

Eğer su geçirmez ve sert koşullarda kullanımlık bir telefon istiyorsanız  Kazam Tornado 455L tam size göre. Tabi ki Türkiye’de bulamayacaksınız ancak Avrupa’da satın alabileceğiniz bir cihaz.

Yeni bir marka olan Kazam yeni modeli olan  4G LTE Android özellikli Tornado 455L modelini tanıttı. Su geçirmez ve sert hava koşullarına dayanıklı olarak üretilen telefon android işletim sistemiyle çalışıyor.

Tornado 455L Mart veya Nisan ayında Avrupa’da satışa sunulacaktır. Değişik piyasaya sürüm tarihleri ​​ve fiyatları zaman yakın ilan edilecektir. İngiltere’de telefon Kazam veya Argos, Tesco ve Amazon gibi büyük perakendicilerden doğrudan satın alabilirsiniz. İspanya da ise Telefonica’dan temin edilebilir durumda olacaktır.

 

 Kazam cüzdan dostu bir Android ve Windows akıllı ürün yelpazesinde ürünler üretmesi için  eski HTC yöneticileri tarafından 2013 yılında kurulmuştur.Giriş seviye cihazları Trooper, orta ve üst düzey olarak da Thunder ve Tornado modellerini piyasaya sürmüştür. Yeni üretilen Tornado 455L modeli Tornado 348 modelinden sonra üretilen ikinci modeldir.

Tornado 455L 6.9mm kalınlığı ile son derece ince bir cihaz olmuş.Su geçirmezlik özelliğinin sağlanması için Sony Xperia serisinde olduğu gibi kulaklık jakı ve microUSB girişleri kapakçıklarla kapatılmıştır.IP67 sertifikası ile bu özelliği belgelendirilmiştir.

 

Telefon parlak  ve canlı 5.5-inç ekrana sahip, sağlam ve iyi yapılmış hissi veriyor.

Ekranın altında dört çekirdekli 1,2 Ghz işlemci mevcut. Ayrıca Sony tarafından üretilen arka aydınlatmalı sensöre sahip ve çift flaşlı 13 megapiksel kamera bulunuyor. Video sohbetleri ve selfi için  5-megapiksel boyutunda bir ön kamera mevcut. Tornado 455L Android’in en yeni nesil değil Android 4.4 KitKat yazılımı çalışıyor.

Teknik Özellikleri

720p IPS ekran (1280*720) , dört çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 410 işlemci, 2GB RAM, 16GB dahili hafıza, 13MP arka kamera (Sony IMX135 görüntü sensörü), 5MP ön atıcı, LTE bağlantısı (800/900 / 1800/2600 bantları), IP67 sertifikası ve 2,600mAh batarya bulunmaktadır.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE