Smart Band nedir? Nereden satın alınır?

Teknolojinin gelişmesi ile artık akıllı cihazlar hayatımızın her yerinde önemli bir yere sahip olmaktadır. Bunlardan en yaygın kullanılanları akıllı saat ve smart banddır. Akıllı bileklikler yani smart band özellikle uygun fiyatlarının yanında yaptıkları büyük işler ile herkes tarafından düşünülmeye başlanmış ürünlerdir.

Smart Band akıllı telefonlarımız ile kablosuz bağlantı kurarak sms, çağrı durumlarından bize haber verebilmektedir. Bunların yanında telefondan çalar saatimizi kurduğumuz zaman ses çıkarmadan titreyerek bizi uyandırmaktadır. Spor yaparken ne kadar kalori yaktığımızı, yada koşarken en kadar mesafe kat ettiğimizi de kayıt altına alır ve akıllı telefonlarımıza gönderir.Neredeyse 1 ay giden batarya ömürlerinden dolayı neredeyse hergün şarja taktığımız akıllı saatlere göre çok daha tercih edilebilir bir seçenektir. Bunların yanında bazı smart bandlar su geçirmeme özelliği ile su sporları yaparken de kullanılabilme özelliğine sahiptir.

Ülkemizde neredeyse her markanın akıllı bileklikleri satılmaya başlandır. Yurt dışında akıllı saatlere nazaran çok daha uygun fiyatları olan smart bandlar ülkemizde yine yurt dışı fikatlarının iki katına satılmaktadır.

Örneğin xiaomi firmasının üretmiş olduğu mi band ülkemizde 80 tl civarına satılırken aliexpress,banggood, gearbest ya da dx sitelerinde 15 usd civarına ücretsiz kargo seçeneği ile satılmaktadır. Ayrıca çeşit ve renk açısından ülkemizde sınırlı olan bu akıllı bileklikler her renk ve özellikte bu sitelerden satılmaktadır.

Banggood.com sitesinden nasıl alışveriş yapılır için tıklayınız.

Gearbest.com sitesinden nasıl alışveriş yapılır için tıklayınız.

Aliexpress.com sitesinden nasıl alışveriş yapılır için tıklayınız.

Biz bu 3 siteden aliexpress.com üzerinden alışveriş yapmanız durumunda dikkatli olmanızı öneriyoruz. Bir çok ünlü markanın burada replika ürünü satılmaktadır. Alırken bunu iyi değerlendirerek orjinal ürün aldığınızdan emin olmalısınız. Biz fiyatları açısından banggood.com adresinden alışveriş yapılmasını daha uygun buluyoruz.

 

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE