Everbuying.net nedir? Kargo takibi nasıl yapılır?

Everbuying.net tıpkı dealextreme yani dx.com sitesi gibi Çin üzerinden tüm dünyaya online alışveriş yolu ile satış yapan bir web sitesidir. Özellikle elektronik ürün  ve kıyafet anlamında çeşitliliği olan ve fiyatları anlamında uygun bir sitedir. Çin üzerinden satış yapan güvenilir sitelerden biridir.

Everbuying.net sitesi aliexpress.com gibi çeşitli satıcıların ürünlerini site üzerinden pazarlayan aracı sitelerden değildir. Tıpkı dx.com ya da banggood.com gibi kendi depoları bulunan ve kendi ürünlerini pazarlayan sitelerden biridir. Neredeyse her üründe free shipping yani ücretsiz gönderim seçeneğine sahiptir. Bu ürünler free shipping ile gönderildiğinde china post kullanılır.

Burdan almış olduğunuz ürünlerin kargoları genellikle china post ile gönderilir. Kargolar Çin’den Türkiye sınırlarına gelene kadar china post kargo takip sisteminden, Türkiye sınırlarına girdikten sonra ise PTT üzerinden kargo takibi bölümünden sorgulanır. Tıpkı diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi kargonuzun size ulaşması free shipping seçildiği takdirde genellikle  15-45 iş gün arasında değişir. Diğer ücretli kargo seçeneklerinde ise bu süre daha kısalmaktadır.

Everbuying.net üzerinden almış olduğunuz ürünlerin China Post ile gönderilenlerin kargo takibini aşağıda vermiş olduğumuz link üzerine tıklayarak yapabilirsiniz.

Comments
  1. Posted by Ömer Kaya
    • Posted by admin

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE