Akıllı cihazlar için yurtdışı alışveriş uygulamaları

Yurt dışından  online alışveriş yapmak artık hem kolay hem de uygun fiyat seçenekleri ile çok çekici. Bu yüzden bir ihtiyacımız olduğu zaman yurt içinde pahalı ise ilk yurt dışı alışveriş sitelerindeki fiyatlarına bakıyoruz. Diğer yandan da başta Çin olmak üzere bir çok ülkeden dünyaca ünlü alışveriş sitelerinin sayıları artmaya başladı. Biz bu sitelerden en popüler olanları akıllı telefonlarımız ve tablet cihazlarımız için geliştirmiş oldukları uygulamaların bazılarını sıralayacağız.

Bu uygulamaları kullanarak tablet ya da telefonlarımız üzerinden bilgisayarda yapabildiğiniz her şeyi yapabilir, ürünleri karşılaştırabilir, çeşitli filtreler uygulayarak arama kriterlerinizi daraltabilir ya da ödeme yapabilirsiniz.

www.aliexpress.com

Aliexpress neredeyse dünyanın en büyük online perakende satıcısı haline geldi. Çin kökenli olan alışveriş devi ilk olarak uzak doğuyu ardından da tüm dünyayı etkisi altına alan dev bir pazar oluşturdu. Yalnızca Çin Halk Cumhuriyeti’nde bulunan üretici ve satıcıların ürün satmasına izin verilen site çalışma şekli ile gittigidiyor ya da N11 gibi sitelere benzemektedir.

www.ebay.com

ABD kökenli ebay kendi türünde satış yapan internet siteleri arasında en eskisidir neredeyse. Site üzerinden bireysel yada kurumsal satışlar yapabilir, açık arttırma şeklinde teklif verebilir yada ürün satabilirsiniz. Dünya’nın her yerine satış yapabileceğiniz site üzerinde on binlerce çeşit ürünü farklı fiyat seçenekleri ile bulmanız mümkündür.

www.banggood.com

Özellikle elektronik ve hobi ürünleri açısından son derece olan banggood fiyatları açısından da en uygun sitelerden biridir. Çin kökenli site ülkemizde hepsiburada.com’un yaptığı gibi bir çalışma tarzına sahiptir.Kendi bünyesinde barındırdığı ürünleri satan banggood free shipping yani ücretsiz kargo seçeneği ile tüm dünyaya gönderilerini iletir.

www.dx.com

Dealextreme namı diğer dx.com ülkemizde özellikle elektronik sarf malzemelerinin siparişi için tercih edilmektedir Elektronikten hobiye, kıyafetten takıya binlerce ürün bulunur. Hepsiburada tarzı çalışma şeklinde hizmet veren dealextreme çin kökenli alışveriş sitelerindendir. Dünyanın her yerine ücretsiz kargo dağıtımı yapmaktadır.

www.gearbest.com

Tıpkı bangood.com sitesi gibi yine çin kökenli ve kendi bünyesinde bulunan ürünleri satan alışveriş sitelerinden biridir. Dünyanın her yerine ücretsiz şekilde kargo gönderimi yapar. Genellikle elektronik ve hobi ürünleri açısından zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Banggood ile fiyatları neredeyse aynıdır ancak bazen iki site arasında kampanyalardan kaynaklanan fiyat farkları oluşabilmektedir bu yüzden iki siteden de fiyat karşılaştırması yapmak en mantıklısıdır.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE