Yurt dışından telefon kılıfı aldık

Author: | Posted in Ana Sayfa, Siparişlerimiz 6 Comments

Arkadaşlar aliexpress.com’dan almış olduğumuz Sony Xperia Z1 kılıfı elimize ulaştı. Aliexpress.com üzerinden 3.47$ karşılığında almış olduğumuz alüminyum kılıf tam 27 günde elimizde ulaştı. Satıcı siparişimizi ”China Post Ordinary Small Packet Plus” kargo ile gönderdi. Elimize ulaşmasının bu kadar uzun sürmesinin nedeni de bu sanırım. Daha önceki tecrübelerimize göre ”china post registered air mail” ile gönderilen kargolar hem takip edilmesi kolay hem de daha hızlı geliyor.Aşağıdaki link üzerine tıklayarak kılıfı satın aldığımız mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

Top wonderful store : 1626358

Kılıfı teslim aldıktan sonra çekilen fotoğrafları aşağıdaki gibidir.

Aliexpress.com'dan telefon kılıf aldık (1) Aliexpress.com'dan telefon kılıf aldık (2)

Yorum : Fiyat ve malzeme kalitesi olarak çok uygun bulduk. Bu şekild emetal kılıflar sadece çerçeve olarak satılıyor ülkemizde. Bu şekilde bir ürün bulmak çok zor. Bulduklarımız ise 30 TL üzerinde oluyor genellikle. Kılıfla beraber birde ekran jelatini gönderilmiş. Bu açıdan da çok memnun kaldık. Kısacası bu fiyata bir ürün için hem kaliteli hemde çok uygun fiyatlı.

Eğer cihazınıza uygun bir kılıf bulmakta zorlanıyorsanız ya da fiyatı pahalı geliyorsa yurt dışından sipariş etmeniz en mantıklı yoldur. Aliexpress, banggod ya da gearbest gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği ile onlarca çeşit kılıf arasından istediğinizi çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Özellikle aliexpress.com da satılan kılıflar fiyatı ne olursa olsun ücretsiz kargo ile gönderiliyor. Bazen kargo süresi 30 günü bulabiliyor ancak bazen de 2 haftada ulaştığı oluyor bu açıdan iş tamamen şansınıza kalmış. Eğer beklemek problem değilse yurt dışından sipariş etmek çok avantajlı bir yol olmaktadır.

Comments
  1. Posted by Alara
    • Posted by admin
  2. Posted by n3xt
  3. Posted by n3xt
  4. Posted by Abdullah

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE