Paypal ile alışveriş yapabileceğimiz Çin siteleri

Paypal ile internetten alışveriş yapmak şu anda bilinen en güvenli ödeme yöntemlerinden biridir. Paypal üyesi olarak kredi kartı bilgilerinizin başkalarının eline geçmesini engelleyebilirsiniz. Sistem temelde kredikartı bilgileriniz ile paypal üzerinden sizin belirlediğiniz limitlerde oluşturulan sanal kredi kartı ile alışveriş yapma esasına dayanır. Yani 1000 tl civarında bir kredi kartınız var ancak siz sadece 50 tl civarında bir alışveriş yapacaksınız. Bunun için siz paypal üzerinden kredi kartınızı kullanarak sadece 50 tl limiti olan sanal bir kart oluşturup bu karta ait bilgiler ile istediğiniz yerden alışveriş yapıyorsunuz. Bu sayede sanal kart bilgileriniz çalınsa bile kimsenin işine yaramamaktadır.

Paypal kullanmanın diğer avantajı ise yaptığınız ödemenin geri iadesi sırasında sürenin kısa olmasıdır. Çinden bir ürün aldınız ve paypal ile ödediniz diyelim. Memnun kalmadınız ya da sorun yaşadınız ve iade istediniz. Böyle durumlarda paypal iadesinin alacağı süre kredi kartı geri ödemesinin alacağı süreden çok daha kısa olur.

Paypal kullanımı hakkında çok daha fazla bilgi almak için paypalın resmi web sitesini ziyaret edebilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Site türkçe hizmet verebilmektedir.

paypal hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Çin üzerinden alışveriş yaparken aşağıdaki sitelerde paypal kullanabilirsiniz.Bu sitelerden dx, banggood,focalprice,everbuying,gearbest gibi siteler ülkemizde en çok alışveriş yapılan çin kökenli online alışveriş siteleridir.

Bu sitelerin tamamı ücretsiz kargo yani free shipping hizmeti vermektedir. Neredeyse tamamı ülkemizde hizmet veren hepsiburada.com gibi kendi bünyelerinde bulunan ürünleri satan alışveriş siteleridir. Dünyanın farklı noktalarında sahip oldukları depolar namı diğer warehause’lar ile her yere gönderim yapabilmektedir. Bir çoğu Çin, Avrupa ve ABD üzerinde bulunan depoları ile neredeyse her ülkeye satış hizmeti vermektedir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz sitelerin tamamı çin üzerinden online satış yapan alışveriş siteleridir. Sipariş etmeden önce alacağınız ürünün fiyatlarını karşılaştırarak ve kampanyaları araştırarak en uygun fiyatları bulabilirsiniz.Bu sitelerin neredeyse tamamı ülkemize satış yapmaktadır ancak siz yine de alışverişe başlamadan önce seçmiş olduğunuz alışveriş sitesinin ülkemize satışı olup olmadığını kontrol ederseniz muhtemel risklerden kurtulmuş olursunuz.

Kaynak : http://www.shops-in-china.com/paypal-china-shop-list/

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE