Webmoney ile alışveriş yapabileceğimiz Çin siteleri

Tıpkı paypal gibi bir ödeme yöntemi olan webmoney giderek daha fazla kullanılan bir ödeme yöntemidir. Tıpkı paypal gibi burada da banka bilgilerimiz ile sistem üzerinden sanal kart oluşturarak dilediğimiz limitlerde alışveriş yapabilmekteyiz. 1998 yılında kurulan webmoney bugün neredeyse 30 milyon kişiye hizmet veren güvenli ödeme yöntemlerinden biri haline gelmiştir. Paypal ile rekabet halinde olan webmoney sistemi giderek artan müşteri kitlesi ile adını daha fazla duyurmaktadır.Webmoney hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıda belirtmiş olduğumuz adresten bilgi alabilirsiniz.

Webmoney ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız.

Webmoney kullanarak çinli alışveriş siteleri üzerinde güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Paypal’a alternatif olarak görünen bu sistem uzak doğu kökenli siteler başta olmak üzere çinli alışveriş siteleri tarafından giderek artan bir ödeme yöntemi olmakta ve gitgide daha fazla alışveriş sitesi tarafından kabul edilmektedir.

Webmoney kullanarak alışveriş yapabileceğiniz Çin sitelerinden bazılarını aşağıda bulabilirsiniz. Bu siteler arasına dünyanın en büyük perakendecisi ünvanı ile adından söz ettiren Çin’in en büyük online alışveriş sitesi aliexpress.com’da katılmıştır. Aliexpress.com kendi ödeme birimi olan alipay’ın yanında webmoney ile alışveriş ödeme imkanı sunarken henüz paypal ile ödeme imkanı sağlamamaktadır.

Kaynak : http://www.shops-in-china.com/webmoney-china-shop/

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE