Aliexpress.com’da satılan muhteşem ürünler ikinci bölüm

Aliexpress.com üzerinden satılan binlerce ürün arasından en güzel ve eşsiz olanlardan bazılarını derledik. Burada bulunan ürünleri ilgili linklere tıklayarak doğrudan aliexpress.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Not: Buradaki ürünler  sadece size fikir vermesi açısından listelenmiştir. Eğer ürünü beğenirseniz ve aliexpress.com üzerinden aratırsanız daha uygun fiyatlara da bulabilme şansınız vardır.

1-) Retro Masa Saati

Şu ana kadar aliexpress.com üzerinde gördüğümüz en güzel masa saatlerinden biri. Yaklaşık 28 USD değeri ile biraz pahalı gibi görünse de kesinlikle sevdiklerimiz için muhteşem bir hediye fikri olur.

retro saat

2-) Xiaomi Piston 2 kulaklık

Müzik dinlemek için en öemli donanımlardan biri de iyi ses çıkışı olan bir kulaklıktır. Genellikle bu şekilde bir kulaklık bulmak zordur. Xiaomi firmasının üretmiş olduğu Piston serisi kulaklıklardan sondan bir önceki jenerasyonu olan Piston 2 hazır fiyatı düşmüşken tam alınacak ürünlerden biri.Neredeyse ülkemizde satılan fiyatın yarısından daha az fiyata satılmaktadır.

xiaomi piston 2 fiyat

3-) Kara kalem çizim takımı ve çantası

Eğer kurşun kalemleri çok seven ve bunları kullanarak karakalem çalışmaları yapan tanıdıklarınız varsa muhteşem bir hediye olabilecek bir set. Özellikle güzel sanatlar öğrencilerinin bayılacağı bir şekilde hazırlanmış görünüyor.

kurşun kalem seti

Bakınız : Aliexpress.com’da satılan muhteşem ürünler birinci bölüm için tıklayınız.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE