Çin’den gelinlik siparişi vermek

Neredeyse her ürünün artık kolaylıkla sipariş edilebildiği çin kökenli online alışveriş siteleri artık ülkemizde de kullanılmaya başlandı. Elektronik ve hobi ürünleri açısından bakıldığından ilk aklımıza gelen sitelerden olan aliexpress,banggoood ya da dealextreme gibi siteler uygun fiyatları ve ücretsiz kargo seçenekleri ile siparişinizin durumuna göre tercih edilecek sitelerdendir.

Bu durum gelinlik ya da gece kıyafeti için de geçerlidir.Ancak bununla ilgili pek bir bilgi olmadığından dolayı çok kullanılan bir yöntem değildir. Gelinlik fiyatları 2000-3000 lira civarından başlarken bir gece için kiralama bedeli de 1500 liradan başlamaktadır. Aynı şey neredeyse tüm gece kıyafetleri için geçerlidir.

Özellikle forum sitelerinde adından son derece çok söz ettiren lightinthebox.com sitesi bu konuda satış yapan sitelerin başında gelmektedir. Dilerseniz ölçülerinize göre de gelinlik ya da kıyafet diktireceğiniz lightinthebox.com çoğu ürünün de ücretsiz kargo uygulamaktadır ve tüm dünyada gönderim yapmaktadır.Türkiye’ye de gönderim yapan site türkçe olarak da hizmet vermektedir.

LightInTheBox.com hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Neredeyse 70$’a bile gelinlik mümkün online alışveriş sitelerinde. Bazı durumlarda ve özel günlerde 200-250$ olan ürünler %90 indirim ile satılabiliyor. Ancak bazı durumlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gelinlik sipariş ederken ilk olarak ucuz fiyatlı olanların kumaşlarının çok da kaliteli olmayacağının farkında olmanız gerekiyor. Ayrıca kumaşın malzemesi de çok önemlidir. Sonuçta çin kökenli sitelerin satmış olduğu ürünlerin doğrudan deri ile temas etmesi durumda bazı sorunlara yer açtığı sıkça duyduğumuz problemlerdir. Bu yüzden kılık kıyafet ya da makyaj malzemesi gibi doğrudan insan cildi ile temas eden ürünleri güvenilir yerlerden almak ve orjinalliğinden emin olmanız gerekir.

Bu açıdan gelinlik gibi siparişlerinizde bilinen sitelerden alışveriş yapmak daha doğru olacaktır. Sonuçta bir gece giyeceğiniz bir kıyafet için binlerce lira ödemek yerine sadece 100-300 lira ödemek avantajlı bir durum gibi görünse de sağlığımızı tehlikeye atmaya değmez.

Güvenilir sitelerden alışveriş yaparken bir süre boyunca alacağınız ürünü takip etmeniz önerilir. Çünkü bazı günler ve saatlerde özel indirimle ya da kampanyalar ile çok avantajlı fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz. Bununla birlikte beğendiğiniz bir modeli ölçülerinize göre ve seçmiş olduğunuz kumaş kalitesine göre diktirebilirsiniz. Bu açıdan avantajlı bir durum elde edersiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE