Lightinthebox.com’a nasıl üye olunur?

Author: | Posted in Alışveriş Siteleri, Ana Sayfa No comments

Lightintebox.com sitesinden alışveriş yapmak için siteye nasıl üye olunacağını aşama aşama açıklayacağız. İlk olarak www.lightinthebox.com adresine gidiyoruz. Burada zaten Türkiye üzerinden giriş yapacağınız için otomatik olarak türkçe sayfası açılacaktır. Bu yüzden üye olma işlemi son derece kolay ve kısa sürecektir.

İlk olarak ana sayfada bulunan ”giriş” yazan kısma tıklayarak açılan sayfadan üyelik kaydımızı oluşturacağız.

lighinthebox  nasıl alışveriş yapılır 1

Yukarıdaki gibi ”giriş”yazan yere tıkladığımızda aşağıdaki şekilde açılan sayfada ”Yeni Hesap Oluştur” yazan yerde istenilen bilgileri dolduracağız. Bu bilgileri doldurduktan sonra ”LightintheBox.com\’un Kural ve Koşulları\’nı kabul ediyorum.” yazan yeri işaretliyoruz ve ardında ”Kaydol” yazan yerden kaydımızı tamamlıyoruz.

lighinthebox  nasıl alışveriş yapılır 2

”Kaydol” seçeneğinin ardından aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak. Buradan profil bilgilerimizi oluşturacağız. Burada cinsiyetiniz, adınız, soyadınız ve hangisi sizi daha iyi tanımlar yazan kısımları dolduruyoruz. * olan kısımların doldurulması zorunlu olan alanlardır. Bu kısımlar dışındaki bölgeleri doldurmayabilirsiniz. Ancak size uygun kampanyalar dan haberdar olmayı kolaylaştırmak için doldurmanızı öneririz.

 

lighinthebox  nasıl alışveriş yapılır 3

Şimdi hesabımızı aktif etmemiz gerekiyor.  Şimdi kayıt olurken kullanmış olduğunuz elektronik posta adresinizi açıyorsunuz. Bu adrese noreply@lightinthebox.com adresinden gelen email içerisinde bulunan  ”e-posta adresini etkinleştirme” yazan kısma tıklayarak aktifleştirme işleminizi tamamlıyorsunuz. Bu yazıya tıkladığınızda lightinthebox.com sitesi açılacak ve aşağıdaki gibi bir sayfa açılacaktır.

lighinthebox  nasıl alışveriş yapılır 4

Bu aşamaların ardından ”alışverişe devam et” yazan kısma tıklayarak alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE