LightInTheBox.com’dan alışveriş yapmak

Lightinthebox.com sitesi online alışveriş yapabileceğiniz çin merkezli sitelerden biridir. Özellikle yakın dönemde popülerliğini iyi ce artıran lighinthebox.com ülkemizde genellikle kılık kıyafet gibi ürünler açısından tercih edilmektedir. Elektronik ürünler açısından da zengin olan site uygun fiyatları ve ücretsiz gönderi seçeneği ile güvenilir çin siteleri arasındadır.Türkçe olarak da hizmet veren lightinthebox.com son derece iyi müşteri ilişkileri sunmaktadır. Sunmuş olduğu ürünler  giyim, aksesuar ve teknoloji ve ev-bahçe hobi olarak üç ana kategoride ürün satmaktadır.

Çin Halk Cumhuriyeti ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere iki farklı ana merkezi olan Lightinthebox.com depolarında bulunan ürünlerin yanı sıra ölçülerinize göre de kıyafet dikip göndermektedir. Ülkemizde de yavaş yavaş gelinlik siparişleri açısından bilinen bir adres olan lightinthebox.com ölçülerinize göre gelinlik ya da gece elbisesi dikip ücretsiz kargo ile yollayan güvenilir bir sitedir.

Diğer çin merkezli online alışveriş sitelerine göre daha kurumsal bir yapıda olan lightinthebox.com sitesi yaşadığınız problemlere daha hızlı ve çözüm içerikli cevaplar verebilmektedir.

Ödeme  Şekilleri

Visa, Visa Debit, Master Card, Visa Electron, American Express, Delta, Maestro, JCB gibi ödeme kartlarının yanı sıra PAYPAL ile de ödeme yapmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca Western Union, Wire Transfer ile para transferi yaparak dilediğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz. Brezilyada bulunan kullanıcıları için Boleto Boncario, Rusya kullanıcıları için Yandex Money , Hollanda ve Almanya’da bulunan müşterileri için de Realtimebank ile ödeme yapılmaktadır.

Kargo Seçenekleri

”FREE SHIPPING AVAILABLE” etiketi yazan tüm ürünlerde ücretsiz gönderim yapılmaktadır. Free Shipping gönderiler genellikle 10-20 iş günü arasında yapılmaktadır. Ancak ekstra ücret ödeyerek diğer kargo seçeneklerinden birini seçerek siparişinizi daha kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Ekstra ücret ödeyerek kullanabileceğiniz kargo seçenekleri arasında DHL, EMS, FedEx, Hong Kong Post, ve  UPS bulunmaktadır. Bu firmalar kargo ücretini siparişinizin kilosu ve hacmine göre özel olarak hesaplamakta ve lokasyonunuza göre gönderi süresi belirtmektedir.

Dünya’nın her yerine kargo seçeneği ile dağıtım yapabilen lightinthebox.com sitesi siparişinizin durumuna göre 3-5 iş günü arasında işlem süresi ve 10-20 gün arasında dağıtım süresi ile siparişinizi size ulaştırabilmektedir.

Lightinthebox.com’a nasıl üye olunur? yazımızı okumak için tıklayınız.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE