Xiaomi 10000 mAh powerbank aldık

Author: | Posted in Ana Sayfa, Siparişlerimiz No comments

Banggood.com üzerinden vermiş olduğumuz Xiaomi Mi 10000 mAh power bankımız geldi. Tam 24 günde siparişimizi teslim aldık. Sürenin bu kadar olmasının sebebi gönderimizin İsveç üzerinden sweden post ile gelmesi oldu. Banggood.com üzerinden Türkiye’ye gönderilen siparişler sweden post ile gönderildiği için önce İsveç’e ardından ülkemize gelmektedir.

Xiaomi PowerBank çeşitleri ve fiyatları için tıklayınız.

Burada en az 65 lira civarından başlayan bu powerbank bangood.com üzerinden aldığımız zaman yaklaşık 30 liraya mal oldu. Bu açıdan son derece karlı bir alışveriş diyebiliriz.

Powerbank üzerinde bulunan orjinallik seri numarasını resmi web sitesi üzerinden kontrol ettik ve sonuç olumlu çıktı. Zaten banggood.com’dan alınan tüm ürünlerin orjinal olduğu garantili oluyor. Son derece kaliteli malzeme  ve çok küçük ebatlarda olan bu powerbank ile ilgili söylemek istediğimiz başka bir nokta var.

DSC_0957 DSC_0958

Burada belirtilen 10000 mAh kapasiteli olduğu durumu biraz kafa karıştırıcı. Cihaz aslında 3.1 volt çıkış verdiği takdirde 10000 mAh kapasiteli olarak hesaplanıyor. Ancak bizim cihazlarımız 5 volt ve bu powerbank çıkışı 5.1 volt olduğu için aslında gerçek kapasitesi 6250 mAh şeklinde oluyor. Zaten cihazın kullanma kılavuzu ve altında bulunan küçük yazılarda da bu şekilde açıklama mevcut.

10400 mAh boyutunda olan powerbanka göre ebat olarak oldukça küçük. 10400 mAh  olanı çantanız yoksa yanınızda taşımanız son derece zor ancak bu powerbank neredeyse %40 daha küçük olduğu için taşıması son derece kolay.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE