Hobbyking’den alışveriş nasıl yapılır?

Özellikle RC (radio controller) modellerde uygun fiyatlı parçaları ve aksesuarları ile hobbyking.com en çok kullanılan alışveriş sitelerinden biridir. Tüm dünyaya gönderi yapan hobbyking başta Çin, Almanya ve ABD olmak üzere bir çok farklı ülkede warehouse yani depolara sahiptir.Hobbyking hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Hobbyking.com’dan alışveriş yapmak hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Fiyatları açısından kendi alanında rakipsiz olan hobbyking’den alışveriş yapmak için ilk olarak üye olmak gerekiyor.Bunun için http://www.hobbyking.com adresine gidelim ve aşağıdaki gibi açılan sayfada ”register” yazan yere tıklayarak üyelik kaydı için işlemlere başlayalım.

hobbykingden alışveriş nasıl yapılır

Yukarıdaki gibi ”register” yazan yere tıkladığımızda aşağıdaki gibi bir sayfa açılacaktır. Açılan sayfada istenilen bilgileri eksiksiz biçimde doldurmanız gerekmektedir.

hobbykingden alışveriş nasıl yapılır 1

Yukarıda istenilen bilgileri doldurduktan sonra alt kısımda yazan ”register” seçeneğine tıklayarak üyelik kaydımızı oluşturuyoruz. ”Register” yazısına tıkladığımız zaman aşağıdaki sayfa benzeri bir sayfa ile karşılaşacağız.

hobbykingden alışveriş nasıl yapılır 2

Artık hobbyking üyelimizi tamamlamış bulunuyoruz. Bu aşamadan sonra arama kısmında istediğimiz her şeyi aratıp satın alabilirsiniz.

Hobbyking.com üzerinden 3 sipariş vermenizin ardından Gold üyelik hakkı elde ediyorsunuz. Gold üyelik ile özel indirim kuponları ya da anlık indirimler kazanabilirsiniz. Bunların yanında gold üyelere siparişlerinde gümrük işlemleri açısından yardımcı olunması için özel seçenekler de sunulmaktadır.

Ödeme Seçenekleri

Hobbyking’den yapacağınız alışverişlerde kredi kartı (Visa, Master Card, American Express, Maestro ), Western Union, Discover Network ve para transferi ödemeleri dışında PAYPAL ile de ödeme yapabilirsiniz. Genellikle bu tarz alışverişlerde PAYPAL kullanımı iade gibi durumlarda en kısa sürede sonuç alınan ödeme seçeneklerindendir.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE