Sammydress.com’dan alışveriş yapmak

Sammydress.com Çin menşeli online alışveriş yolu ile tüm dünyaya dağıtım yapabilen bir alışveriş sitesidir. Binlerce çeşit ürün arasında bay-bayan kıyafetleri, takı, saat, ayakkabı, çanta, makyaj malzemeleri, ev ve bahçe aksesuarları gibi ürünler bulunmaktadır. Tüm dünyaya dağıtım yapabilen sammydress.com bazı ürünlerde ücretsiz bazı ürünlerde ise ücretli kargo dağıtımı yapmaktadır. Bu yüzden sipariş vermeden önce seçmiş olduğunuz ürünün free shipping yani ücretsiz kargo seçeneği ile gönderilip gönderilmediğini kontrol etmekte fayda var. Fiyatlar açısından ise son derece uygun denilebilir.

Sammydress.com adresine gitmek için tıklayınız.

Sammydress.com güvenilir mi?

Sammydress son derece güvenilir bir alışveriş sitesidir. Bu açıdan bakıldığında gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Ancak burada satılan kıyafetlerin beden ölçülerine dikkat etmenizi öneriyoruz. Çünkü burada satılan kıyafetler genellikle uzak doğulu insanların ölçülerine göre üretiliyor. Örneğin L beden sipariş ettiğiniz bir kıyafet üzerinize küçük gelebilir. Bu yüzden sipariş vermeden önce tam ölçülere dikkat etmenizi öneriyoruz.

Puanlar ve Kampanyalar

Sammydress sitesi iyi takip edildiği takdirde birçok indirim ve puan kazanılarak çok daha avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.Puanlama sisteminde aşağıdaki şekilde yaptığınız her işlemde S puan kazanırsınız. Burada kazandığınız puanları kullanırken toplam ürün fiyatının %30’una kadar olan tutarda puan kullanabilirsiniz.

  • 50 S puan = 1$ değerindedir
  • Üye olmanız durumunda 10 S puan kazanırsınız.
  • Hesaplarım kısmından bir avatar yüklerseniz 10 puan kazanırsınız.
  • Almış olduğunuz ürünlerin ardından yorum yaptığınızda 10 S puan kazanırsınız.
  • Almış olduğunuz ürünlerin fotoğrafını çekip yüklerseniz 10 S puan daha kazanırsınız.
  • Almış olduğunuz ürünün fiyatına göre değişen tutarda S puan kazanırsınız.

Puanlama sistemi hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Ödeme Seçenekleri

Sammydress üzerinden alışveriş yaparken aşağıdaki ödeme seçenekleri kullanabilirsiniz.

  • Visa, Master Card, Maestro, American Express Kredi Kartı
  • PayPal
  • Wire Transfer ( Havale )
  • Wester Union
  • Web Money
  • Cashu
  • Boleto Bancario

Kargo Gönderimi

Sammydress.com kargo ücretleri üründen ürüne göre değişmektedir. Örneğin bazı ürünlerde ücretli, bazı ürünlerde ise ücretsiz gönderim yapılmaktadır. Ayrıca zaman zaman yapılan kampanyalar ve kazanılan indirim kuponlar ile kargo ücreti ödemeden ya da kargo ücretinde indirim yaptırarak siparişlerinizi alabilirsiniz.

Ülkemize sammydress.com  siparişleri nizi standart olarak 10-25 iş günü arasında ulaşmaktadır. Bu süre siparişinizin durumuna ve Çin Halk Cumhuriyeti resmi tatil günlerine göre değişmektedir.Ücretsiz kargo seçeneğinde  China Post, Hong Kong Post gibi firmalar kullanılmaktadır. Bu firmaların kargo takibi ilgili firmaların siteleri üzerinden yapılır. Ancak siparişiniz ülkemiz sınırlarına girdikten sonra PTT web sitesi üzerinden takip edilir. Çin’den gönderilen kargolarınızın takibi için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz

Kargo takibi için tıklayınız.

Eğer siparişiniz DHL ya da TNT ile gönderildiyse ortalama olarak 3-7 iş günü arasında bir sürede elinize ulaşır.Bu firmalar ile gönderilen ürünlerinizi kargo firmasının kendi web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Siparişiniz gönderim süresi ”Total Delivery Time” ile adlandırılmaktadır. Bu süre işlem zamanı ve kargo süresinin toplamı kadardır.Kargo süresi aşağıdaki şekilde hesaplanır.İşlem zamanı ürününüzün hazırlanma, paketlenme ve teslime edildikten sonraki işlemlerin tamamına ayrılan süredir.Bu süre ortalama olarak 5-10 iş günü arasında değişmektedir. Gönderi süresi ise kargo firması tarafından teslim alınıp size teslim edilene kadar geçen süredir.

Toplam Teslimat Süresi = İşlem zamanı + Gönderi Süresi

Garanti ve İade

Eğer memnun kalmazsanız ya da garanti durumundan yararlanmak isterseniz ürününüzü teslim aldıktan sonra 30 iş günü içerisinde sammydress.com müşteri hizmetleri ile irtibata geçmelisiniz.Bunun için aşağıdaki linke tıklayarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için tıklayınız.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE