Samsung Galaxy S7 teknik özellikleri ve çıkış tarihi

Author: | Posted in Ana Sayfa, Ürünler No comments

Dünya’nın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung’un en son modeli olacak olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin 2016 yılının Nisan ya da Mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Bu konuda kesin bir açıklama yok ancak eski modellerin de bu aylarda tanıtılmasından dolayı tahminler bu tarihi gösteriyor.

  • Samsung Galaxy S3     29 Mayıs 2012
  • Samsung Galaxy S4     4 Mart 2013
  • Samsung Galaxy S5     11 Nisan 2014
  • Samsung Galaxy S6     10 Nisan 2015
  • Samsung Galaxy S7     19 Ocak 2015′ de tarih açıklanacak

Apple ile girmiş olduğu kıyasıya rekabetten dolayı artık kullanmış olduğu malzeme kalitesini de artıran Samsung yeni modelinde Qualcomm firmasının Snapdragon 820 işlemcisini kullanmak istiyor gibi görünüyor. Özellikle bu yıl içerisinde çıkan modellerde kullanılan Snapdragon 810 işlemcisi bir çok cihazda aşırı ısındığı için sürekli donmalar ve performans kayıpları ile gündeme gelmişti. Bu konularda daha temkinli davranan Samsung bu sorunlardan dolayı Galaxy S6 modelinde Exynos 7420 işlemcisini kullanmış ve rakiplerinin bir adım önüne geçmişti.Yeni çıkaracağı modelinde ise Snapdragon 820 işlemcisinin yanında kendi üretmiş olduğu Exynos 8890 işlemcisini de kullanma ihtimali bulunan Samsung açısında şuan ibre Snapdragon 820 üzerinde gibi görünüyor.

4GB RAM ve 32/64/128 GB hafızalı modellerinin üretilmesi beklenen Galaxy S7 modelinde tasarım açısından başarılı olan S6 modeli gibi bir kasa bekleniyor.

Galaxy S7 modelinde beklenen bir diğer özellik VR yani sanal gerçeklik entegrasyonu. Samsung bu teknoloji sayesinde akıllı telefonun bir gözlük aparatına bağlanarak sanal gerçeklik gözlüğü olarak kullanılabilmesini istiyor. Özellikle 4K ekranlı model üretiminin temel amacı VR olduğu için bu teknolojinin S7 modelinde bulunması bekleniyor.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE