En iyi alışveriş uygulamaları

Özellikle akıllı telefonlarımızı hayatımızın her alanında son derece fazla kullanmaya başladığımız şu günlerde artık mağazaya gitmeden online şekilde alışveriş yapmak çok kolaylaştı. İstediğiniz ürünü akıllı telefon uygulaması ile görebilir, inceleyebilir ya da işaretleyerek fiyat durumuna göre size haber vermesini sağlayabiliyorsunuz.Bizde bundan dolayı en iyi alışveriş uygulamalarını sizin için sıraladık. Bu uygulamaları akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarınıza yükleyebilirsiniz.

Hepsiburada.com

Türkiye’nin en büyük perakende online satıcısı olan hepsiburada.com üzerinden aklınıza gelecek herşeyi bulabilirsiniz. Hepsiburada.com kendi depolarında bulunan ürünleri pazarlayan bir çalışma şeklini belirler. Bu yüzden alacağınız ürünün garanti durumu ya da orjinal olmama gibi bir durumu olmayacağından güvenilir alışveriş sitelerinden biridir.

Gittigidiyor.com

eBay tarafından geçtiğimiz yıllarda satın alınan  gittigidiyor.com tıpkı ebay tarzı bir çalışma şekli belirler. Yani kişilerin satmış olduğu ürünleri açık artırma yolu ile güvenli bir aracı şeklinde satar. Burada dikkat etmeniz gereken orjinal olmayan ya da ikinci el ürünlerin de bu platformda satıldığını unutmamaktır.

Sahibinden.com

Aklınıza gelecek her şeyin bulunduğu en büyük alışveriş sitesiniz. Neredeyse herşey satılır Ayrıca emlak, taşıt, evcil hayvan gibi farklı alanlarda da ilanlar bulabilirsiniz. Örneğin kiralık daire arıyorsanız en geniş kaynaklara sahip sitelerinde biri olarak tavsiye edebiliriz. Burada da dikkat etmeniz gereken orjinal olmayan ya da ikinci el ürünlerin de bu platformda satıldığını unutmamaktır.

n11.com

Tıpkı gittigidiyor.com gibi bir çalışma şekli benimser ancak tek farkı burada bireysel satıcılardan ziyade firmaların ürünlerin pazarlayan bir platform olmasıdır. Burada aynı ürünün farklı üreticileri ya da satıcılarının belirtmiş olduğu birçok farklı fiyattan ürün bulabilirsiniz.

Trendyol.com

Özellikle kıyafet ve aksesuar açısından ülkemizin en çok kullanılan sitelerinden biridir. Bunların yanında kozmetik ürünlerde de çok fazla indirim bulabileceğiniz sitelerdendir. Trendyol.com pek çok üretici ve uluslararası firmanın ürünlerini satan aracı bir firma gibidir. Ancak ürünleri kendi depolarında bulundurur ve bu şekilde satar.

Tozlu.com

Yeni yeni tüm Türkiye’ye açılan Tozlu firması kendi üretmiş olduğu kıyafet ve aksesuarları satan bir firmadır. Ayrıca çoğu üründe ücretsiz kargo seçeneği vardır.

Markafoni.com

Tıpkı trendyol.com sitesi gibi çalışır. Burada özellikle kozmetik ürünlerde çok fazla indirim bulabilirsiniz.

Teknosa.com

Ülkemizin en büyük teknoloji mağaza zinciri olan teknosa mağazalarının online alışveriş uygulamasıdır.

MediaMarkt.com

Tıpkı teknosa gibi teknoloji ve ev elektroniği satan bir firmadır.Dönem dönem güzel indirimler yakalana bilmektedir.

 

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE