Uluslararası hızlı kargo taşıyan firmalar

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi No comments

Dünya’nın neredeyse her yerinde doğrudan kargolarınızı getirebileceğinizi bir çok yerel ve global kargo firması vardır. Bu firmalardan en çok bilinenleri UPS, FEDEX, DHL ya da TNT firmalarıdır. Bu firmaların yanında onlarca kargo firması da vardır. Bu uluslararası firmaların ulusal kargo firmalarından en büyük farkı gümrükleme dahil tüm işlemleri kendi içlerinde yapmaları ve ulusal firmalara göre çok daha kısa sürede güvenle siparişinizi size teslim etmeleridir. Ancak bu hizmetlerin karşılığı ulusal firmalara göre çok daha pahalıdır.

Biz bu firmalardan en çok bilinenleri sizin için sıraladık. Bu firmaların kargo takiplerini yapmak için aşağıda sıralanan firmalar arasından tıklamak ve açılan sitede ilgili konumunuzu seçmektir.

Örnek vermek gerekirse bazı sitelerde kargo takibi yapmak için doğrudan Türkiye seçilebilirken, bazı sitelerde Avrupa ya da Asya bölgesi seçilerek lokasyon bilgisine tıklanabiliyor. Bu bilgilerin açıldığı sayfadan kargo takip numaranız ile kargo takibinizi doğrudan taşıyışı firma ile yapabilirsiniz.

Özellikle uzakdoğudan yaptığınız alışverişlerde neredeyse tüm siparişlerde free shipping yani ücretsiz kargo seçeneği sunulmaktadır. Ancak bu şekildeki kargo dağıtımları 15-40 iş günü arasında değişebilmektedir. Üstelik ulusal tatil günler ya da milli bayramlarda bu süre daha da uzamaktadır. Bunun için aciliyeti olan ihtiyaçlarınızı ya da değerli alışverişleriniz için bu firmaları kullanmak hem daha güvenli hemde daha hızlı teslim edilmesini sağlayacaktır. Ancak unutulmamalıdır ki bu firmaların hizmeti ulusal firmalara göre daha pahalıdır.

17track.net nedir? Nasıl kullanılır? yazısını okumak için tıklayınız.

Eğer yukarıdaki firmaları kullanarak kargo takibi yapamadıysanız aşağıdaki linkte belirtilen siteler üzerinden tüm dünyada kargo takibi yapabilirsiniz. Bu siteler arasında en çok bilineni 17track.com sitesidir. Bu site neredeyse bütün kargo firmalarının bilgilerini sisteminde bulundurur ve kargo takip sonucunuzu verebilmektedir.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE