Aliexpress’den saat satın almak

Artık aliexpress.com üzerinden elektronik hobi yada kıyafet gibi bir çok şeyi satın alabiliyoruz. Özellikle free shipping yani ücretsiz kargo seçeneğinin olması buradan alışverişleri en çok cazip hale getiren etkenlerden biridir.

Aliexpress.com üzerinde gerçekten mükemmel şekilde tasarlanmış ve farklı kalitelere sahip binlerce saat çeşidi bulunmaktadır. Burada bazı durumlara dikkat çekmek istiyoruz.Buradan saat almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı durumlar vardır.

İlk dikkat etmeniz gereken ürün almış olduğunuz saatin malzemesi ve tasarımıdır. Burada her kalitede ve her fiyattan saatler olduğundan dolayı hatırı sayılır bir ücret karşılığında gerçekten kaliteli bir saat sahibi olabilirsiniz.

Bunların dışında dikkat etmeniz gereken diğer bir detay ise alacağınız saatin iç mekanizmasının kalitesidir. Aslında saat seçerken en önemli nokta iç mekanizmanın kalitesi ve ömrü olarak öne çıkar. Bilinen markaların iç mekanizmaları belli bir standart üzerinden üretildiği için bu markaları alırken rahat olabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken başka bir nokta ortaya çıkıyor.

Aliexpress üzerinde bir çok ürünün replika ya da taklidi bulunmaktadır. Siz orjinal bir ürün alıyorum diye sevinirken aslında yan sanayi ürün alıyor olabilirsiniz. Bu yüzden alacağınız bir saat eğer bilinen bir markaya ait ise yada orjinal olduğundan emin olmak istiyorsanız güvenilir satıcılar ile iletişime geçmelisiniz. Ayrıca satıcıdan saatin sertifikası ya da orjinallik belgesinin olup olmadığını kontrol ederek orjinalliğinden emin olabilirsiniz.Eğer çok pahalı markaların taklit saatlerinden alacaksanız ise yine alacağınız saatin iç mekanizması önemlidir. Replika ürünler arasında da kalite farkı bulunmaktadır. Bu yüzden sipariş verilmeden önce satıcı ile iletişime geçilmesini öneriyoruz.

Yukarıda sıraladığımız orjinallik, iç mekanizma ve malzeme kalitesi konusu dışarısından bakacak olursak aliexpress.com üzerinde gerçekten muhteşem saatler bulabilirsiniz. Kol saati, masa saati ya da duvar saatleri açısından çok güzel modeller bulunuyor. Ayrıca bazı özel günlerdeki indirimleri de takip ederek fiyatın daha da düşük olacak şekilde sipariş etme ihtimaliniz var. Bu yüzden beğenmiş olduğunuz saati belli bir süre takip ederek uygun fiyata gelmesini bekleyebilirsiniz.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE