İnternetten kredi kartsız alışveriş

Sürekli ilerleyen teknoloji sayesinde artık istediğimiz her şeyi evden dışarı çıkmadan internet üzerinden satınalma şansına sahibiz. Üstelik artık sadece yurt içi siteleri ile kısıtlanmadan ücretsiz kargo seçenekleri ile birçok yurt dışı alışveriş sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Bu kolaylık yanında birçok farklı tehlike de getiriyor. En çok bilineni internet üzerinden yapılan alışverişlerde kart bilgilerinizin çalınmasıdır. Bu yüzden her internet sitesinden alışveriş yapılmamasını öneriyoruz. Hele bu site yurt dışında bir site ise daha da dikkatli olmalısınız. Bu yazımızda internet üzerinden kredi kartı kullanmadan nasıl alışveriş yapabileceğinizi anlatacağız.

İninal Kart kullanarak kredi kartsız alışveriş 

İninal Kart kullanarak güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz. İninal kart EKART, MasterCard, ING Bankası ve Provus Bilişim Hizmetleriile beraber geliştirilen bir ön ödemeli kart türüdür. Başka bir deyişle ininal kart sizin içine yüklediğiniz tutar kadar harcama yapma imkanına sahip olduğunuz bir karttır. İninal kart, bankacılık hizmetlerinden yararlanamayan, kredi kartı bulunmayan ya da  yapmaya çekinen kişilere internet üzerinden güvenli alışveriş yapabilme imkanı sunmaktadır.

İninal kart ön ödemeli bir karttır. Yani limitini siz belirlersiniz. Kart içine önce para yüklersiniz ve daha sonra bu limitinizi alışverişlerde kullanabilirsiniz. 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300 TL seçeneklerinde tutarlar yükleyip alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu tutarların hazır olarak yüklü olduğu kartlardan da alabilirsiniz.

İninal kartınıza para yüklemek için PTT, PTT Matik, Migros, Migros Jet, Tansaş, Teknosa, D&R, Petrol Ofisi gibi satıcılar ve mağazalardan tedarik ederek para yükleyebilirsiniz. Ayruca artık mobil uygulama olarak akıllı telefonlarımızda da kullanabileceğimiz ParaMara uygulamasandan da ininal kart alabilir tutar yükleyebilirsiniz.

ininal kart hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

PayPal Nakit Kart kullanarak kredi kartsız alışveriş

Paypal dünyaca kabul görmüş son derece güvenli bir alışveriş sistemidir. Burada önceden belirlediğiniz tutarlarda sanal kartlar oluşturarak alışveriş yapabilme imkanınız vardır. Ayrıca son derece yüksek güvenlik sınırlamaları sayesinde paypal kullanılan siteler de çok güvenli siteler olarak değerlendirilir.

Ancak yukarıda yazdıklarımız kredi kartı olanlar içindi. PayPal bu konuda yeni bir hizmet açarak artık kredi kartı olmayanlara da paypal kullanma imkanı sağlıyor.

PayPal Nakit Kartı tıpkı ininal kart gibi ön ödemeli bir karttır. Karta istediğiniz kadar para yükleyerek istediğiniz şekilde harcama imkanınız vardır. Ayrıca buraya yüklediğiniz parayı ihtiyacınız olduğu zaman geri çekme imkanınız vardır.

PayPal Nakit kart hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Paypal ile alışveriş yapmanın en büyük avantajı ise alışveriş sonucunda ürün elinize ulaşmaz ise ya da memnun kalmazsanız sebep belirtmeksizin paranızı paypaldan iade alabilir ve satıcı ile hiç muhatap olmazsınız. Bu açıdan son derece kullanışlı bir alışveriş kartına sahip olabilirsiniz.

Paypal nakit kartınızı Migros, D&R, Teknosa ve PTT şubelerinden 5 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Dilerseniz https://www.paypal-nakit.com/tr adresinden online başvuru yaparak 4tl kurye ücreti ile doğrudan paypal’dan satınalabilirsiniz. Daha fazla bilgi için web sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE