GeekBuying.com’dan alışveriş yapmak

GeekBuying.com sitesi tıpkı çoğu muadili gibi çin menşeli bir online alışveriş sitesidir. Banggood ya da gearbest gibi kendi depolarından tüm dünyaya satış yapan alışveriş sitelerinden biridir.

Buradan yapacağınız alışverişlerde Çin, İngiltere, ABD ve İspanya’da bulunan warehouse yani depolardan gönderim yapılır. Özellikle elektronik alışverişlerinizde en çok İngiltere, ABD ve İspanya’da bulunan depolardan gönderim yapılır.

Avrupa’dan yapacağınız alışverişlerde garanti ya da iade durumlarında İspanya deposu ile iletişime geçmek gerekiyor.Bunun için müşteri hizmetleri ile yazışarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

GeekBuying.com güvenilir mi?

GeekBuying.com sitesi güvenilir online alışveriş sitelerinden biridir. Tüm dünyaya satış yaptığı için site kendi içerisinde bir çok güvenlik önlemi ve satıcı koruma sistemine sahiptir.

Online alışveriş yaparken SSL güvenlik sertifikalarının kullanımı önemlidir. GeekBuying sitesi de bu sisteme sahiptir. Ayrıca PayPal sistemine de sahip olan GeekBuying.com tüm koşulları sağladığı için güvenilir alışveriş sitelerinden biri olarak karşımıza çıkar.

Garanti durumu nedir?

GeekBuying.com adresinden tüketici elektroniği (TV, Tablet, Cep telefonu ve diğer elektronik aletler) olarak adlandırılan yapacağınız alışverişlerde standart olarak 1 yıl garanti süresi uygulanır.

Böyle problemlerinizde support_aftersale@geekbuying.com adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

GeekBuying.com ödeme seçenekleri nelerdir?

GeekBuying.com sitesinden yapacağınız alışverişlerde PayPal, Visa, Master Card, Maestro ya da American Express kartlarınızı kullanarak ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca wire transfer yani eft sistemi ile de alışveriş yapmanız mümkündür.

Bu tarz sitelerden alışveriş yaparken PayPal ile ödeme yapmayı önermekteyiz. PayPal kullanılarak yapılan ödemelerde kart bilgileriniz sadece PayPal’da kalır ve kimseyle paylaşılmaz. PayPal sisteminde müşteri güvenliği had safhadadır. Ayrıca buyı kullanarak yaptığınız alışverişlerde para iadesi konularında en hızlı geri ödeme alacağınız sistem PayPal sistemidir. PayPal ödemelerinizi çok kısa sürede geri alabilirsiniz.

Dilerseniz hiç kredi kartı kullanmadan da PayPal nakit kartı kullanarak ödeme yapmanız mümkündür.

PayPal ve PayPal Nakit hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

GeekBuying.com kargo seçenekleri ve kargo ücretleri nedir?

Buradan yapacağınız alışverişlerin neredeyse %90 oranı free shipping yani ücretsiz kargo seçeneği ile gönderilir. Bu seçeneğin seçilmesi durumunda China Post (Air Mail ya da Registered) seçenekleri kullanılır.

China Post kargo takibi nasıl yapılır yazımızı okumak için tıklayınız.

Ücretli kargo seçeneklerinde ise çoğunlukla EMS ve DHL kargo seçenekleri karşımıza çıkar. Bazı durumlarda yüksek fiyatlı satın alımlar da da bu seçenekler ücretsiz olarak çıkabilmektedir.

EMS kargo takibi nasıl yapılır için tıklayınız.

GeekBuying.com gönderi süresi ne kadar?

Gönderileriniz farklı seçenekler de farklı sürelerde teslim edilmektedir. Ülkemiz için konuşmak gerekirse aslında 7-15 iş günü olarak görünen Ail and Registered Airmail seçeneğinde bazen bu süre biraz daha uzun olmaktadır. Bunun nedeni siparişinizin Türkiye gümrüğünde geçireceği süreye bağlıdır.

Ail and
Registered Airmail
AreaTime
ABD, Kanada6-14 iş günü
Avustralya , New Zealand, Singapore5-11 iş günü
United Kingdom, France, Spain, Germany, Netherlands, Japan, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Norway, Portugal, Sweden, Switzerland7-15 iş günü
Italy, Brazil10-25 iş günü
Diğer Ülkeler7-15 iş günü
EMS6-8 iş günü
DHL3-5 iş günü
Comments
  1. Posted by Erkan
    • Posted by admin
  2. Posted by Serhat Sergikaya
    • Posted by admin
  3. Posted by arif
  4. Posted by fedai

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE