Yurt dışından akıllı bileklik almak

Artık akıllı telefonlar sayesinde istediğimiz bir çok konuyu uygulamalar ile çözmeye başladık. İnternette gezmek, fotoğraf çekmek hatta 3D çizimler bile yapmaktayız. Durum böyle olunca akılı telefonlarımız da artık giyilebilir teknolojiler ile uyumlu hale geldiler.

Günümüzde bir çok firma akıllı bileklikler üretmeye başladı. Akıllı saatlerin bataryaları 2 günü bile götürmezken piyasada neredeyse 1 ay şarjı giden akıllı bileklikler üretilmeye başladı.

Size biraz Xiaomi Mi Band’ın özelliklerinden bahsedelim.Mi Band24 sattlik yürüyüş mesafenizi, yakmış olduğunuz kalori miktarınız , gece uykunuzun süresini, uyurken ne kadar süre derin uyku ne kadar süre hafif uyku içerisinde olduğunuz gibi özelliklerin yanı sıra , akıllı telefonunuzun  kilidini şifre ya da çizim yapmadan açabilir , gelen çağrı ve bildirimleri titreşimli olarak bilekliğiniz ile alabilir , istediğiniz aralıklarda alarmalar kurabilir  ve bu alarm saatlerinde kimseyi rahatsız etmeden titreşimli ve ışıklı şekilde uyandırılabilirsiniz. Bunlarla birlikte ip atlama, şınav, barfiks gibi fitness gibi spor aktivitelerinizi takip ederek ve ya yürüyüş takip özelliği gibi özellikler ile spor güzergahınızı kontrol etmek gibi pek çok ek özelliğe de sahiptir.

Tabi yine bir çok teknolojik üründe olduğu gibi bu akıllı bileklikler de ülkemizde yurt dışı fiyatının neredeyse iki katına satılmaya başlandı. Örneğin en bilinen ve uygun fiyatlı akıllı bilekliklerden biri olan xiaomi mi band ülkemizde 75-100 TL aralığından satılırken çin kökenli uzak doğu online alışveriş sitlerinden 10-15 USD arasında bir fiyat ile kargo ücreti bile ödemeden satın alabiliyorsunuz.

Bununla beraber kalp ritmi, nabız ölçer gibi ekstra özellikler içeren, üzerinde oled ekranı bulunan ve suya dayanıklı bir çok farklı modelde akıllı bileklikler de bulabilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse Tinydeal sitesinden bu akıllı bilekliklerden bir çok farklı model arasında seçim yapabilir ve ücretsiz kargo seçeneği ile teslim alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band akıllı bileklik fiyatlarına bakmak için tıklayınız.

Farklı markaların akıllı bilekliklerine Tinydeal sitesi üzerinden bakmak için tıklayınız.

Aşağıdaki likte tinydeal sitesinin %5’lik indirim kuponu bulunmaktadır.

Kupon Kodu : A3hsr0N7yi
Geçerlilik tarihi:  2016-3-1
Note : Bu kupon yalnızca indirim olmayan ürünlerde geçerli, indirimde olan ürünlerde kupon kodu çalışmıyor.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE