Yurt dışından saat sipariş ettik

Author: | Posted in Ana Sayfa, Siparişlerimiz No comments

Uzun zamandır yurt dışından saat almayı düşünüyorduk. Ancak özellikle çin malı ürünlerde kalitesiz işçilikten dolayı uzak duruyorduk. Sonunda biraz kaliteli bir ürün almaya karar verdik ve Naviforce markalı hem digital hem analog bir saat siparişi verdik.

(En altta videomuz mevcuttur.)

Everybuying.com sitesi üzerinden vermiş olduğumuz Naviforce 9050M modeli saati en uygun fiyatlı olarak everybuying üzerinden 16$ ve ücretsiz kargo karşılığında aldık. Kargomuz 22 günde elimize ulaştı.

Saatin malzeme kalitesinin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. En azından ilk etapta çin malı saat imajı vermiyor. Hem digital hem analog ekrana sahip olan saat sol üst köşesine bastığımızda yeşil led ekranı yanıyor ve buradan saat, tarih, kronometre  ve alarm bilgilerini görebiliyorsunuz. Analog ekranının son derece şık olduğunu belirtelim.  Saatin akrep ve yelkovan kısmı ile gövde çevresi renginin mavi, siyah, kırmızı ve turuncu olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor.

DSC_0334

DSC_0333

DSC_0337

DSC_0336

Saatin siyah ve metal rengi olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Biz siyah olanı aldık ancak belirtmeliyiz ki bu renk saat sanki her an soyulacakmış yada çizikleri daha kolay belli edecekmiş gibi bir his veriyor. Bu açıdan baktığımızda gümüş renkli olan modelin daha kullanışlı olacağını söyleyebiliriz.

30 metreye kadar suya dayanıklı özelliğinin yanı sıra üzerinde japon quartz cam bulunmakta. Paslanmaz çelikten yapılmış olan kordonu güzel duruyor. Hem analog hem digital bir saat olduğu için iç mekanizması birazcık büyük haliyle kasası biraz kalın bir saat olmuş. Ancak son derece sportif ve şık bir görünüm verdiği için bu göz ardı edilebilir bir durum olarak görünüyor.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE