Son zamanlarda Gearbest.com’dan yapılan sorunlu alışverişler üzerine

Daha önce Gearbest sitesinden nasıl alışveriş yapılacağını ve sitenin güvenilirliği konusunda aşağıdaki yazılarımızı yazmıştık ancak yakın zamanda ardı ardına gelen olumsuz yorumlar üzerine gearbest sitesinin güvenilirliği konusunu tartışacağız.

Öncelikle Gearbest.com hakkında biraz bilgi verelim

2014 yılında Banggood.com sitesine rakip olarak kurulduğunu düşündüğümüz Gearbest ülkemizde faaliyet gösteren Hepsiburada.com sitesi tarzı bir faaliyet gösteriyor. Yani kendi depolarında bulunan ürünleri pazarlıyorlar.

Ücretsiz kargo seçeneği ile dünyanın her yerine gönderilerinizi göndermektedirler. PAYPAL istemi ile ödeme almaları sitenin güvenilir site olduğu izlenimi vermektedir ancak yakın bir zamanda öğrendiğimiz üzere müşteri hizmetleri anlamında beklenen kaliteyi sağlayamıyorlar.Yapmış olduğunuz alışverişte PAYPAL kullanmadıysanız ücret iadesi almanız genellikle uzun süren bir iştir. Bu yüzden yurt dışından alışverişlerinizde kesinlikle PAYPAL kullanmanızı öneriyoruz.

Gearbest.com’un güvenilirliği hakkında

Son zamanlarda gearbest.com sitesi ile bir çok olumsuz yorum almaktayız. Gelen olumsuz yorumların büyük çoğunluğu müşteri hizmetlerinin yetersizliği ya da bozuk, yan sanayi ürün göndermeleri ile alakalı.

Yurt dışından online alışveriş yapmak yanında riskleri olan bir durumdur ancak yan sanayi ya da bozuk ürün göndermek, iade almamak ya da iade süresinin dolmasını bekletmek gibi durumların oluşabildiğini gördük bu yüzden alışveriş yapmadan önce iyice düşünmenizi önermekteyiz.

Özellikle ziyaretçilerimizin yaşamış oldukları problemleri yorum kısımlarında belirterek insanların alışveriş yapmadan önce bu tecrübelerden yararlanmaları çıkarlarına olacaktır.

Comments
  1. Posted by Mustafa

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE