Goodluckbuy.com’dan alışveriş yapmak

Goodluckbuy.com ülkemizde hepsiburada.com tarzı çalışma anlayışına sahip olan yani kendi bünyesinde bulunan ürünleri satan uzak doğu kökenli alışveriş online alışveriş sitelerinden biridir. İçerik olarak ise dx.com sitesi ile çok benzeşmektedir.

Çin menşeli bir alışveriş sitesi olan GoodLuckbuk.com LED lamba, fenerler, bilgisayar parçaları ve çevre birimleri, ipod aksesuarları, cep Telefonu, elektronik, ev ve ofisler malzemeleri gibi ürünler satmaktadır.Özellikle rc ürünler ve multikopter parçaları açısından son derece zengin bir içeriğe sahip.

Goodluckbuy üzerinden alışveriş yaparken minumum sipariş limiti gibi bir kural yoktur bu yüzden istediğiniz fiyatta istediğiniz adet kadar ürün siparişi verebilirsiniz. Ayrıca büyük miktarda alımlar için görüşmek ve indirim alabilmek için goodluckbuy.com@gmail.com adresi ile görüşebilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri

Goodluckbuy üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde master card, visa, para transferi ya da PAYPAL kullanarak alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. PAYPAL online alışverişlerde en güvenilir alışveriş yöntemidir. PAYPAL ile ödeme alan siteler de PAYPAL standartlarını yerine getirdikleri için güvenilir siteler olarak tanımlanabilir. PAYPAL ile yaptığınız ödemelerde kredi kartı bilgileriniz alışveriş yaptığınız siteye verilmez, bilgileriniz sadece PAYPAL da kalır böylece güvenli bir alışveriş yapmış olursunuz.

PAYPAL hakkında daha fazla bilgi ve PAYPAL Nakit kartı için tıklayınız.

Kargo Seçenekleri

Goodluckbuy sitesi üzerinden aldığınız siparişleriniz DHL, EMS, Hongkong Post ve UPS firması ile gönderilmektedir. Satmış olduğu ürünlerin büyük çoğunluğunda free shipping yani ücretsiz gönderi seçeneği mevcuttur. Ancak bu seçenekte gönderi süresi biraz uzun olabilmektedir. Siparişinizi daha hızlı teslim almak isterseniz ekstra ücret ödeyerek daha hızlı kargo firmaları ile çalışabilirsiniz.

Çin’den gelen kargo takibi nasıl yapılır? için tıklayınız.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE