Cainiao kargo takibi nasıl yapılır?

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi 2 Comments

Cainiao Alibaba firmasının 2013 yılında kurduğu hem Çin içerisinde dağıtım yapan hem de Çin dışarısında dağıtım yapmaya başlayan UPS gibi çalışan kargo ve lojistik firmasıdır.

Tam adı Cainiao Network Technology olan firma 2013 yılının Mayıs ayında Alibaba, China Yintai, Fosun Group, Forchn Group, ve S.F. Express ortaklığı ile oluşturulmuştur. %48 oranında hisse ile Alibaba Grup Cainiao Network Technology firmasının en büyük ortağı konumundadır.

Sürekli büyüyen ve tüm dünyaya sürekli satış yapan Alibaba Çin içerisinde kendi dağıtım ağını oluşturarak iç pazarda neredeyse yenilmez konuma gelmiştir.Bu hamlesini ilerleyen zamanda başta asya olmak üzere diğer kıtalara da yaymaya başlamaktadırlar. Cainiao bugün Çin içerisinde akıllı dağıtım olarak adlandırılan doğrudan eve teslim sektöründe pazarın %70 ini elinde bulundurmaktadır.

Cainiao lojistik şirketinin Çin içerisinde 100 den fazla dağıtım üssü bulunmakla beraber Çin içerisindeki 7 farklı şehirde aynı gün teslimat  yapabilen binlerce teslimat noktası bulunmaktadır.

Cainiao ile gelen gönderileriniz tıpkı diğer ulusal kargo firmalarının çalışmalarında olduğu gibi Çin içerisinde doğrudan cainiao ile gönderilen kargonuz ülkemiz sınırlarına girdikten sonra PTT tarafından dağıtımı yapılmaktadır. Ancak kargonuzun takibini cainiao resmi web sitesi üzerinden de yapabilmektesiniz.

Cainiao kargo takibi yapabilmek için aşağıda belirtilen link üzerinden açılan sisteme ulaşabilirsiniz.

Cainiao kargo takibi için tıklayınız.

Comments
  1. Posted by blabla
    • Posted by admin

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE