Aramex kargo takibi nasıl yapılır?

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi No comments

Aramex 1982 yılında Ürdün merkezli kurulmuş olan ve artık merkesi Birleşik Arap Emirlikleri / Dubai’de bulunan kargo dağıtım firmasıdır. Ürdünlü iş adamı Fadi Ghandour tarafından kurulan ve açılımı ARab AMerican EXpress olan bu kelimelerin baş harflerinin birleşerek oluşturduğu ortadoğu kökenli firmadır. Bununla beraber NASDAQ üzerinde işlem gören ilk arap firması olarak karşımıza çıkar.

Ülkemizde de faaliyet gösteren Aramex firması tüm dünyaya kargolarınızı düşük ücret karşılığı göndermektedirler. Fiyat açısından son derece rekabetçi olmaları ile beraber kendi bölgesinin lideri konumundadır.

Özellikle uluslararası gönderilerde çok uygun fiyatlar verebiliyorlar. Türkiye – Almanya arasında 25-30 TL civarında gönderi yapabiliyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında en büyük rakibi TNT diyebiliriz. Fiyat politikası olarak da TNT ile çok benzeyen bir firmadır.

Son zamanlarda aliexpress, banggood gibi firmalar üzerinden yaptığınız alışverişlerde eğer düşük fiyatlı bir ürün almıyorsanız Aramex firmasını da kargo seçenekleri arasında görebilirsiniz. Çin üzerinden yapılan gönderilerde çok sık kullanılmaya başladılar.

Kargo takibi nasıl yapılır?

Resmi web sitesi içerisinde Türkçe dil seçeneği ile de hizmet veren Aramex kargo takibi için aşağıdaki link üzerinden açılan sayfadan sorgulama yapabilirsiniz. Ekranın sağ tarafında bulunan alan üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Aramex kargo takibi için tıklayınız.

Aramex kargo DHL, FEDEX, TNT ya da UPS gibi global kargo dağıtım firmasıdır ancak bu firmalara göre biraz daha uzun sürede teslim yapıyorlar. Özellikle uzak doğu ve orta doğu bölgesinde ise hızlı çalışan firmalardan olduğunu söyleyebiliriz.

Aramex kargo fiyatları açısından hacim ve ağırlığa göre fiyat vermektedir. tabi göndereceğiniz mesafe de önemlidir. Aşağıdaki link üzerine tıklayarak açılan sayfada istenilen bilgileri girerseniz kargonuzun ne kadar ücret tutacağı hakkında bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Açılan tabloda eğer sonuç vermez ise doğrudan firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Aramex fiyat hesaplama sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE