PayPal Nakit Kart Kapatıldı

Ülkemizde 2 yıldır kullanıma sunulan PayPal Nakit Kart hizmetinin durdurulacağı açıklandı. PayPal yönetimi tarafından PayPal Nakit Kart  kullanıcılarının cep telefonlarına aşağıdaki SMS ile bilgilendirme gönderildi.

”Sayın müşterimiz, PayPal Nakit Kart programımızın durdurlulmasına karar verilmiştir.Kartınızdaki bakiyenizi 31/07/016 tarihine kadar kullanabilir veya yıllık çekim limitleri dahilinde TEB ATM’lerinden nakit olarak çekebilirsiniz. PayPal Nakit Kart’a son yüklemeler 01/05/2016 tarihinden itibaren sona erecektir. Bilgi için http://paypal-nakit.com adresini ziyaret edebilirsiniz.”

Kısaca belirtmek gerekirse 31/05/2016 tarihinden itibaren elinizde bulan kartlara para yükleyemeyeceksiniz. Eğer içeride paranız varsa bunu 31/07/2016 tarihine kadar  Master Card geçen yerlerde kullanabilir ya da TEB ATM’lerinden çekebilir ya da TEB bankalarından nakit oalrak çekebilirsibiz.

PayPal Nakit Kart hizmeti neredeyse tüm dünya tarafından kullanılan ve internet üzerinden güvenle alışveriş yapmamızı sağlayan bir hizmetti. Özellikle kredi kartı kullanmayan kişiler için de çok önemli bir alışveriş yöntemiydi. Bu sayede PayPal Nakit Kartımıza yüklediğimiz tutar kadar alışveriş yapabiliyor ve PayPal hizmetinin tüm avantajlarından yararlanabiliyorduk.

PayPal Nakit Kart hizmetinin durdurulması ile birlikte kartınız için hesabınızdan kesilen 5 TL tutarın da tarafınıza iade edileceği belirtiliyor. Sizden kesilen PayPal Nakit Kart ücreti banka hesabınıza yatırılarak iade edilecek.

paypal nakit kart kapatıldı

Ülkemizde PayPal Nakit Kart dengi olarak kullanabileceğimiz tek kart hizmeti İninal Kart olarak kaldı. Zaten PayPal Nakit Kart için en büyük rakip de İninal Kart hizmetiydi. Tıpkı PayPal Nakit Kartta olduğu gibi ininal kart içerisine de limitler dahilinda para yükleyip bunun karşığınında alışveriş yapabiliyordunuz. Ancak PayPal Nakit Kartın en büyük avantajı PayPal ile yapılan ödemelerde müşteri memnun kalmaz ise para iadesi PayPal tarafından veriliyor ve ücretinizi kısa sürede iade alabiliyordunuz. Bu açıdan bakıldığında PayPal Nakit Kart hizmetinin kapatılması gerçekten ülkemiz için kötü bir şans oldu diyebiliriz.

PayPal Nakit Kart işlemleriniz için 0 212 331 70 75 numaralı telefonu ya da destek@paypal-nakit.com adresine elektronik posta atabilirsiniz.

İnternetten kredi kartsız alışveriş yapmak için ininal kart kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için aşağıdaki link üzerine tıklayabilirsiniz.

İninal Kart hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE