BKM Express nedir, nasıl kullanılır?

Author: | Posted in Alışveriş & Kampanyalar No comments

BKM Express (Bankalar arası kart merkezi) ülkemizde güvenli alışveriş yapmanın en kısa yollarından biridir. Tanıtmış olduğunuz kartlarınız üzerinden anlaşmalı kurumlar ile güvenle alışveriş yapabiliyorsunuz.

Kısaca tanımlamak gerekirse BKM Express ile tıpkı PayPal’da olduğu gibi sisteme herhangi bir kredi kartınızı ya da hesap kartınızı tanıtıyorsunuz. Böylece kredi kartı ya da banka kartı bilgileriniz BKM Express dışında hiç bir kurum ya da kuruluşlara gönderilmeden güvenle tamamlanmış oluyor.

BKM Express kullanarak kart bilgileriniz alışveriş yaptığınız web siteleri ve kuruluşlara gönderilmez. BKM Express sayesinde yapmanız gereken tek şey web sitesine gidip üye olmak. Buraya üye olduktan sonra sadece bir kereye mahsus olarak kart bilgilerinizi gireceksiniz ve artık BKM Express hizmetlerinden yararlanmaya hazır hale gelirsiniz.

BKM Express çalışma mantığını örnekle açıklamak gerekirse,

  • Alışveriş yaptığınız sitede ödeme kısmında bulunan BKM Express yazan yere tıklıyorsunuz.
  • BKM Express yazan yere tıkladıktan sonra açılan pencereden BKM Express üye girişi yapıyorsunuz
  • Giriş yaptıktan sonra ödemeyi yapmak istediğiniz kartınızı ve ödemek istediğiniz taksit sayısını seçerek işlemi tamamlıyorsunuz.
  • Bu işlemlerin ardından cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu girerek ödeme işlemini sonlandırıyorsunuz.

Tıpkı PayPal gibi BKM Express’de son derece güvenilir ve kullanıcı dostu bir hizmettir. Buradan almış olduğunuz hizmetler için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Ayrıca BKM Express kullanarak istediğiniz zaman 7/24 para transferi de yapabilirsiniz. BKM Express ile isterseniz hem karşı tarafın banka hesabına ya da istemiş olduğunuz bankanın ATM cihazına parayı aktararak çekmeniz mümkündür.

BKM Express hizmetini online alışverişler dışında da kullanabilmekteyiz. Bunun için akıllı telefonlarımıza yüklemiş olduğumuz BKM Express uygulaması ile  anlaşmalı kurumlarda ödeme yapabilmekteyiz. Bunun için yapmamız gereken tek şey BKM Express ile ödeme yapmak istediğinizi söylemeniz ve uygulama ekranında QR ile ödeme yapma seçeneğini tıklamanızdır.

Bu hizmetlerin yanında BKM Express ile anlaşmalı kurumlar üzerinden bir çok indirim ve kampanyadan yararlanabilmekteyiz.

Kayanak : https://bkmexpress.com.tr

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE