LG X Cam detayları açıklandı

Author: | Posted in Ana Sayfa, Ürünler No comments

LG firması yeni telefonu X Cam modelinin detaylarını açıkladı. Telefonun arka tarafında bulunan çift kamerası ile direk dikkat çeken LG X Cam açıklanmıştı ancak detayları paylaşılmayan bir cihazdı.

İlk gelen detaylara göre LG X Cam üzerinde 13 MP 78° ve 5 MP 120° şeklinde kameralarla geliyor. ( LG G5 modelinde 16MP 78° + 8MP 135° kamera kullanılmıştı. ) Diğer orta sınıf modellere göre en önemli farkı kaliteli fotoğraf çekebilmesi ve bu konuda öze çıkan bir cihaz olması diyebiliriz. Bununla birlikte tıpkı LG G5’de bulunan Pop-out Picture özelliğini de bünyesinde barındırıyor.

LG X Cam 6.9mm inceliğinde ve fırçalanmış plastik gövdesi ile kavisli kenarlara sahip bir cihaz. 3D Arc Glass kullanılan 1080p çözünürlüklü bir panel kullanılmış. 5.2 inç ekran boyutu ile neredeyse LG G5 modeli ile aynı boyutlara sahip olan LG X Cam Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile görücüye çıkıyor.

Teknik açıdan inceleyecek olursak LG X Cam 8 çekirdekli 1.14 GHz hızında çalışan bir işlemci bulunuyor. İşlemci açısında başka detaylar henüz açıklanmadı ancak cihazın 2 GB RAM ile geleceği belirtiliyor.

2520 mAh kapasiteli bir batarya ile gelen LG X Cam bu açıdan da biraz hayal kırıklığı yaşatıyor. LG firması cihazı tanıtırken özellikle fotoğraf severlere farklı tecrübeler yaşatacak bir cihaz tasarladıklarını söylemişlerdi ancak özelliklerine bakacak olursak cihazın kamerası dışında pekte iyi özellikleri olmadığını görüyoruz. Bu açıdan bakıldığında hayal kırıklığı oluşturan bir cihaz olmuş diyebiliriz.

Renk seçenekleri açısından ise çeşitliliğe sahip olan LG X Cam titan gümüş, beyaz, altın ve pembe altın renkleri ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Mayıs ayı içerisinde ülkemizde de satışa sunulması beklenen LG X Cam fiyatı hakkında ise henüz bir detay bulunmuyor.

Kaynak : GSMarena

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE