FLYTExpress kargo takibi nasıl yapılır?

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi No comments

Yakın zamanlarda özellikler aliexpress ve banggood gibi sitelerden yapılan alışverişlerde sürekli yeni kargo dağıtım firmaları ortaya çıkmaya başladı. Bu firmalardan biri de FLYT Express firmasıdır.

China Post, Hong Kong Post ve Singapore Post gibi firmalarla anlaşmalı olan ve Çin / Guangzhou merkezli uygun fiyatlı bir lojistik firmasıdır. Genellikle ebay üzerinden yaptığınız alışverişerde siparişiniz Çin ya da Hong Kong üzerinden yola çıkacaksa FLYT Express firması ile gönderilir. Bununla birlikte çin içerisinde çok fazla dağıtım ofisi bulunduğundan dolayı özellikle Hong Kong Post bulunmayan yerlerde daha sık kullanılmaktadır.

DHL, UPS, FedEX, China Post, Hong Kong Post, Royal Mail, Seller Cube, PayPal, EMS gibi firmalar ile anlaşmalıdır. Bu firmalara lojistik desteği (forwarder) vermektedir. Bu yüzden bazen siparişleriniz bu firmayla gönderilebilir. Pek çok farklı alanda hizmet verdiğinden dolayı farklı ticari isimler altında hizmet verir. Bunlar Flyt Global Express, Flyt Global Post, Flyt UK Express, UK regist mail şeklindedir. FLYT Express’in Çin, İngiltere ve ABD içerisinden dağıtım deposu bulunmakta ve hangi ülkeye gidecekse önce o bölgede bulunan depoya ordarn da hedef ülkeye gönderilmektedir.

FLYT Express ile gönderilen siparişlerinizin kargo takibini aşağıdaki link üzerinden yapabilirsiniz.

FLYT Express kargo takibi yapmak için tıklayınız.

FLYT Express ile gönderilen kargolarınızın takibini yapmak için açılan sayfada sol alt kısımda bulunan alanda ”Tracking NO” yazan kısımda ilk boşluğa takip numaranız ve hemen altındaki boşluğa ise ”submit” yazısının altında bulunan doğrulama kodunu girip ”Submit” yazan yere tıklamanız yeterlidir. Problemleriniz için flytexpress@flytexpress.com adresine elektronik posta atabilirsiniz.

”Price Inquery” yazan yerden ise kargonuzun gönderileceği ülkeyi seçip önce ağırlık sonra da ölçülerini yazıp alt kısımda bulunan ”price inquery” yazan yere tıklamanız yeterlidir.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE