PTS kargo nedir? Nasıl takip edilir?

Author: | Posted in Kargo Takibi No comments

PTS Woldwide Express şirketi 1997 yılında kurulmuş olan ve hem yurt içi hemde yurt dışı kargo teslimatı yapan yüzde yüz yerli firmalardan biridir. Özellikle çok hızlı kargo dağıtımı ve uygun fiyatları ile ülkemizden yurt dışına gönderilen kargolar açısından en çok kullanılan firmalardan biridir.

Özellikle amazon.com üzerinden yapılan alışverişlerde kargolarınız türkiyey kadar i-parcel firması ile gönderiliyor ancak türkiye sınırlarından itibaren dağıtım dahil tüm işlemleri PTS tarafından yapılmaktadır.

Ayrıca PTT ile yurt dışına gönderimiş olduğunuz kargolarınız gideceği ülkeye de PTS tarafından gönderilmektedir. Üstelik bu hizmeti rakiplerinden (DHL, UPS, TNT vs.) çok daha uygun fiyatlara yapmaktadır. Örnek vermek gerekirse Türkiye – Almanya arası basit bir evrak gönderimi için özel firmalar 50 € civarı ücretler isterken PTS bu hizmeti 40-50 TL arasında vermektedir.

Yurt içi kargo taşımacılığında da son derece uygun ve hızlı olan PTS web sitesi üzerinden siparişinizin anlık takibini yapabilmektesiniz.PTS ile gönderilen kargolarınızın takibi için aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada yapabilirsiniz.

PTS Kargo takibi yapmak için tıklayınız.

PTS firmasının web sitesine üye olarak mypts hesabı oluşturabilir ve bu hesap üzerinden de hizmet alabilirsiniz. Bu hesap üzerinden adres defteri oluşturabilir ve düzenleyebilir ya da kendi adınıza gönderdiğiniz tüm siparişleri görebilir ve takip edebilirsiniz. Ayrıca mypts üzerinden adresinize kurye çağırabilir ve gödnerilerinizi gönderebilirsiniz.

PTS firması resmi web sitesi üzerinden tahmini  gönderi ücreti de hesaplayabilirsiniz. Gönderinizin gideceği ülkeyi ve ağırlığı girmeniz kaydı ile kargonuzun ne kadar ücret ile gönderileceğini hesaplayabilirsiniz. Bu kısımda siparişinizin kaç gün içerisinde teslim edileceği bilgisine de sahip olursunuz. Bunun için aşağıdaki adres üzerine tıklayarak açılan sayfadan bilgi alabilirsiniz.

PTS kurye ücreti ve teslim süresi için tıklayınız.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz adres üzerinden ücret ve süre bilgilerinin yanı sıra konşimento, teslim belgeleri, fatura ve gönderim bölgeleri ile ilgili çeşitli bilgilere de ulaşabilirsiniz.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE