Bestofferbuy.com’dan alışveriş yapmak

Author: | Posted in Alışveriş Siteleri, Ana Sayfa No comments

Bestofferbuy sitesi son yıllarda yükselen ve tüm dünyaya satış yapan online alışveriş sitelerinden biridir.2003 yılında çin merkezli olarak kurulmuş olan bestofferbuy.com sitesi hergün 20.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

Çin merkezli şirket bilgisayar ve donanım ekipmanları, cep telefonu ve aksesuarları, tablet bilgisayarlar, bahçe ve hobi ekipmanları, spor ekipmanları, otomobil aksesuarları, tüketici elektroniği, batarya ve fenerler, tamir ekipmanları, elektronik ekipmanlar gibi bir çok farklı kategoride ürün satan sitelerden biridir.

Ülkemize de satış yapan bestofferbuy.com sitesi neredeyse tüm çin kökenli alışveriş sitelerinde olduğu gibi kargo ücreti almadan gönderim yapıyor. Herhangi bir minimum sipariş limiti olmayan bestofferbuy.com sitesinden indirim de almak mümkün. Toptan yapılacak olan alışverişlerde doğrudan satış temsilcileri ile iletişime geçilerek alışverişlerde indirim de yapılabiliyor. Aşağıdaki link üzerinden bestofferbuy sitesine ulaşabilirsiniz.

Bestofferbuy sitesine gitmek için tıklayınız.

Kargo Ücreti ve kargo seçenekleri

Bestofferbuy.com üzerinden yapılan alışverişlerde tıpkı diğer çin sitelerinde olduğu gibi China Post ve Hong Kong Post  ile gönderim yapılmaktadır. Bu gibi gönderimlerde biz kesinlikle takip numarası istemenizi önermekteyiz. China Post  ile gönderilen kargolar  15-30 iş günü arasında size teslim edilmektedir ancak Hong Kong Post ile gönderilen kargoların 5-14 iş günü arasında gönderileceği belirtiliyor Her ne kadar bu süreler belirtilmiş olsa da biraz daha uzayabileceğini söyleyebiliriz. Ücretsiz seçeneklerde eğer mümkünse Hong Kong Post ile çalışmanızı önermekteyiz. Gönderilen kargo takibi için aşağıdaki link üzerine tıklayabilirsiniz.

Bestofferbuy.com’dan gönderilen kargolarınızın takibi için tıklayınız.

Bununla birlikte bestofferbuy.com üzerinden ekstra ücret ödeyerek DHL, EMS gibi özel kargo firmaları ile siparişlerinizin gönderilmesini ve size daha erken teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri nelerdir?

Ödeme konusuna gelirsek diğer sitelerde olduğu gibi visa ve master kart kredikartları ile alışveriş yapılıyor. Bununla birlikte PAYPAL ile de alışveriş yapılan bestofferbuy bu açıdan güvenilir siteler arasında gösterilebilir. PAYPAL kullanan siteler PAYPAL sisteminin katı kullanım koşullarını ve yüksek güvenlik kurallarını kabul ettiği için bu gibi sitelerden PAYPAL ile alışveriş yapmanız ve mağdur olmanız durumunda hem ücret iadesi hem de diğer koşullarda müşteri yanlısı bir tutum sergiler ve mağduriyetinizi erken giderebilirsiniz. Örneğin kaybolan siparişlerde genellikle çin kökenli siteler size beklemenizi belirtirken siz bunu PAYPAL’a bildirip ücretinizi daha önce alabilirsiniz.

Bu gibi problemlerle karşılaşmamak için özellikle uzak doğu üzerinden yapılan alışverişlerde PAYPAL kullanılmasını önermekteyiz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE