Motorola Droid Turbo 3 teknik özellikleri

Author: | Posted in Ana Sayfa, Ürünler No comments

Ülkemizde resmi olarak satışı durdurulmuş olsa da motorola marka telefonlar uzun yıllar boyunca hayatımızda olan cihazlardı. Motorola cihazların en büyük farkı ise kullanılan malzeme kalitesi ve farklı tasarımda cihazlar üretmesiydi.

Motorola firması yeni cihazı Droid Turbo 3 isimli modelini tanıttı. 2016 yılının amiral sınıfı cihazlarına yakışacak şekilde yüksek teknik özellikleri ile piyasaya sürülüyor.

Neredeyse tüm amiral sınıfı cihazlarda görülen Qualcomm Snapdragon 820 CPU, Adreno 530 GPU, 4 GB RAM gibi yüksek donanım özelliklerinin yanı sıra 3650 mAh gibi kendi türü için devasa bir batarya kapasitesi ile geliyor.

4 çekirdekli Snapdragon 820 işlemcisi 2.0 ghz ile çalışmaktadır. LPDDR4 teknolojisi ile üretilen 4 GB ram ise çift kanallı veri transferinden dolayı önemli bir hız etmeni oluşturuyor. Motorola Droid Turbo 3 cihazında iki farklı RAM seçeneği mevcut. 32 GB hafızalı versiyonda 3 GB RAM bulunurken 64 GB hafızalı versiyonda 4GB RAM bulunuyor.

5.5 inc AMOLED ekran kullanılan Motorola Droid Turbo 3 534 PPI piksel derinliği sunuyor. Bu piksel derinliği çok keskin görüntüler oluşmasını sağlıyor. Bununla birlikte ekran çözünürlüğü ise 2560 x 1440 piksel şeklinde olmuş.

Motorola Droid Turbo 3 cihazının kendi sınıfında bulunan cihazlara göre en büyük artısı ise dual sim yani çift hat çalıştırabilmesi şeklinde öne çıkıyor. Bu özellik amiral sınıfı cihazların çoğunda bulunmuyor ancak çin kökenli cihazlarda sıklıkla sunulan bir özellik.

Ana kamerası 21 MP olan Motorola Droid Turbo 3 cihazında 5 MP çözünürlüklü ön kamera bulunuyor. Ana kamerası ile 120 fps değerinde videola çekme ve slow motion özelliği mevcut.

Android 6 ya da bilinen adıyla Marshmallow ile kullanılan Motorola Droid Turbo 3 sunmuş olduğu özelliklerle gerçekten yüksek performans cihazlarından biri olmuş diyebiliriz.

Kaynak :   PhoneRADAR

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE