Pos Malaysia kargo takibi nasıl yapılır?

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi 1 Comment

Pos Malaysia özellikle Güney Asya da faaliyet gösteren ve tüm dünyaya kargo dağıtımı yapan Malezya kökenli lojistik ve posta sağlayıcı firmasıdır. Pos Malaysia ilk etapta  Penang, Malacca, ve Singapur adaları üzerinde kurulmuş olan ve yıllar geçtikçe daha fazla dünyaya açılmış olan bir dağıtıcıdır.

Özellikle Çin üzerinden yapılan siparişlerin Güney Asya dağıtımları bu firma tarafından yapılır.Bazı durumlarda aliexpress.com üzerinden yaptığınız alışverişlerde Pos Malaysia kullanılır.

Diğer tüm devlet posta firmalarında olduğu gibi Pos Malaysia ile gönderilen kargolarınız da gönderildği bölgeden Türkiye sınırlarına kadar olan süre boyunca Pos Malaysia  üzerinden takip edilmelidir.

Ancak gönderiniz Türkiye sınırlarına girdikten sonra tüm işlemler PTT tarafından yapılır. Bu nedenle Türkiye siparişinizin Türkiye içerisindeki hareketlerini PTT web sitesi üzerinden takip etmeniz gerekmektedir.

Kargo kaç günde gönderilir?

Pos Malaysia ile gönderilen kargolarınız 6 ile 11 iş günü arasında yani başka bir deyişle 1-2 hafta arasında teslime dilir. Bu teslim süresi diğer kargo firmalarında olduğu gibi PTT tarafına teslim edilene kadarki süreyi kapsamaktadır. Bu işlemden sonra dağıtım PTT tarafından yapılır. Bu süre toplam teslim süresine dahil değildir.

Pos Malaysia ile gönderilerimizi nasıl takip ederiz?

Pos Malaysia  ile gönderilen kargolarınızı Pos Malaysia online internet sitesi üzerinden ana sayfada çıkan  TRACK & TRACE yazan alan üzerine takip numaranızı (tracking number ya da shipping number olarak da geçer) yazıp onaylamanız gerekmektedir. Pos Malaysia kargo takibi için aşağıdaki link üzerinden takip yapabilirsiniz.

Pos Malaysia kargo takibi yapmak için tıklayınız.

Pos Malaysia resmi web sitesi üzerinden kargo takibi yapabileceğiniz gibi  17track ve Trackingmore gibi çevrimiçi gönderi takip sistemleri üzerinden de gönderilerinizi takip edebilirsiniz.

Comments
  1. Posted by Vatandaş

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE