Alipay güvenli mi

Author: | Posted in Alışveriş & Kampanyalar No comments

Alipay ile ödeme yapmak ne derece güvenli? Kartınızı Alipay’e kaydettiyseniz nasıl silebilirsiniz. Son günlerde kartın Alipay’e kaydedilmesi fazla rakamın çekilmesi, iki defa çekim yapılması ya da hiç para çekilmemesi gibi durumlarla karşılaşmaya sebep olabilmektedir. Bu sebepten dolayı güven açısından Alipay’e göre BKM Express kullanılması önerilmektedir. Güven sorunlarından dolayı henüz Alipay’e kartınızı kaydetmediyseniz kaydetmeniz önerilmemektedir.

Alipay ile ödeme yapmak güvenilir mi

Alipay’e kartınızı kaydetmeyin ve aynı zamanda mümkünse Alipay ile ödeme de yapmayın. Çünkü bu sistem şu an için güvenilir değil. Siz kartınızı kaydettikten sonra yapmanız gereken şey silme işlemini gerçekleştirmektir. Burada akla takılan temel soru siz silseniz de bilgileriniz orada kalacağı ve bu bilgilerin onlar tarafından kullanılıp kullanılmayacağıdır.

Bu konuda herhangi bir şüpheniz olmasın. Alipay’daki hesabınız sildiğiniz halde bilgileriniz orda kalmış olsa da herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmanız söz konusu değildir. Yazının ilk bölümünde de bahsedildiği üzere sadece fazla para çekimi, çift çelim ve hatta hiç çekim yapılmaması gibi durumlar söz konusu olabilmektedir. Bu sebeplerden dolayı AliPay üzerinden ödeme yapmak yerine AliExpress üzerinden direk ödeme yapılması güvenlık açısından oldukça önemlidir.

AliPay’den kart bilgilerini silmek

AliExpress’ten yaptığınız alışveriş esnasında isteyerek ya da istemeyerek kart bilgilerini AliPay’a girmiş olabilirsiniz. Böyle bir durumda sırasıyla yapacaklarınız.

https://intl.alipay.com/ ilgili linke tıklayın ve ardından “Go to My AliPay” butonuna tıklayın. Açılan sayfada hesap ve şifre bilgilerini girip “Giriş Yap” butonuna tıklayın. “My Account” kısmından ilgili hesabı seçin ve sonrasında “Remove” kısmına tıklayın. Karşınıza çıkan uyarıyı onaylayın ve işlemi tamamlayın.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE